11.01.2009 г., 6:55 ч.

Всичко си отива 

  Поезия » Любовна
1193 0 2
"Всичко си отива"

Бавно по бавно всичко си отива -
всеки порив, всяка чакана усмивка.
Нима любовта ти е така горчива,
че при всяка глътка
всичко в мене да умира?
Нима това е мойто наказание -
да знам, че някой ме обича
и да ми го доказва със мълчание?
Откъде да взема сили вече искаш
като за мойта жажда се предлага пак страдание!
Това ли е любовта,
която искаш да получа?
Това ли заслужавам
и за него да трябва да се мъча?
Но ако пък за всичко аз греша,
покажи ми във действителност
какво се крие в твоята душа!


дата: 19.07.2007 година
 час: към 3 сутринта

© Димитър Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??