17.12.2007 г., 17:43 ч.

Всичко свърши 

  Поезия
844 0 6

Колко тихо е сега,

когато всичко свърши,

когато си отиде любовта!

И колко тъжен е светът,

когато си сам,

потънал в самота!

 

 

И всичко ти се струва

толкова излишно

и искаш да избягаш,

да поплачеш скришно!

Сякаш нищо няма смисъл вече,

щом щастието е толкова далече!

 

 

Но дори да падаш и да ставаш,

животът продължава!

И дори и да се унижаваш,

щастието наближава!

© Мариета Байкушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??