15.10.2009 г., 9:59 ч.  

Всяка красота е тъжна... по есенно 

  Поезия » Философска
790 0 8

Два мига за неопознаване.

И всяка красота е тъжна.

© Преследваща северния вятър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??