30.04.2019 г., 15:44 ч.

Всяка нощ 

  Поезия » Любовна
1231 6 8

Звездите сложили във шепите ми нежност,

сега крадат от нощните ми страхове.

А Луната с абсолютна неизбежност,

всяка нощ във сънищата те зове.

 

Прикривам чувства,сълзи и мечти,

копнежи, тайни и желания...

Но преплелите ни се съдби,

оставиха белязани послания...

 

Нощем те сънувам и изгарям...

Това не ми отне поне!

А денем все още се надявам,

Луната пак звездите ни да събере...

© Мария Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??