11.02.2007 г., 22:39 ч.

Всяка нощ 

  Поезия
823 0 3

Всяка нощ все теб сънувам
и теб целувам аз без страх.
Какво ли още ще се случи?
А любовта е грях...

Дали ще се събудя,
пак ще чувам този вик:
"Дано реалност е, а не заблуда,
дано е вечност, а не миг".

Всяка нощ в съня ми идваш,
дали ще си отидеш - аз не знам.
Но утринта ще бъде весела, щастлива,
озарена с огнен плам.

И вечер тръпна да те видя -
дали отново ще се появиш?
Дали пак мигом ще изчезнеш
като лист, изгубен стих...

© Маринела Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??