18.08.2018 г., 20:21 ч.

Всяка нощ ще ме сънуваш 

  Поезия » Любовна
531 0 2

 

 


 Всяка нощ ще ме сънуваш
 и спомените вечно ще са живи,
 защото чувствата не си купуваш
 като приятелките ти бъбриви.
                                         
Не можеш да изгониш от сърцето
любовта дълбоко скрита в него,
тя денем те изгаря като Слънце,
а нощем е като Луната бледа... 

© Аластор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще боледуваме , какво да се прави
  • Казал си го красиво, но любовта си е тежка болест. Няма спасение.
Предложения
: ??:??