18.07.2018 г., 1:46 ч.

Всяка прилика с действителни задни части-случайна! 

  Поезия » Пародии
1567 2 5

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Снощи Пешо и Мария,

се прибраха у дома.

Първом входът тъмен беше,

лампа нямаше една...

После стълбите – високи,

после прагът – планина!!

 

Най-подире се докопа,

Пешо до креслото свое...

С грохот, чак разтърси блока,

Пешо в своите покои...

 

Та на копчето безценно,

някак пръста си намести...

И отвори се ефира,

Пешо ще анализира...

 

Щото Пешо е във вихър,

Как разбира ги нещата... Бизнес, вяра, политика,

Пешо е на трите щата!

 

Той живота го разбира,

И в казармата е бил...

Всеки той ще консултира,

в пробка смуче ли бензин...

Ще даде акъл за още,

как сегашните мъже,

нито са мъже, пък ...

Божеее, споменеш ли за дете!!!

 

Там съветите са много...

Автентични, до един!

Как с масло се пали огън...

Как със... гаси се дим!

 

Пешо даже има смартфон,

Там му пише често Гошо...

Всъщност Гошо не му пише,

ама няма нищо лошо...

 

Най е важно да се каже,

че за Пешо спирка няма...

Че от тука почна всичко,

тръгнал бе за '"Ваш'та мама..."

 

Сложи ли си цел насреща,

Пешо хич не се шегува.

Само пак да изтрезнее,

Тръгва смело, ще щурмува..

 

Пък Мария... лесно и е!

То, тъй всеки ще живее..

Да ошета, да наготви,

че и нощна смяна-брее!

Че и нявга се оплаква,

как не била спала – видиш?!!

Ми на тая нощна смяна,

Права, малко ли почиваш?!!

 

Пешо и Мария снощи,

у дома си се прибраха...

Значи, той, човекът – може!!

Мисли ги, в детайл нещата...

Как в креслото да си сложи,

хем гъза, хем двата крака...

© Просто Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Супер Пешо
  • И пародиите имат място - те често са екстремно изразени възмущения.
  • Не, не е смешно. Гротескно е.
  • Зад подобен вид пародии винаги стои искреното възмущение. Хареса ми. Но не ми беше смешно, тъжно - да!
Предложения
: ??:??