6.02.2008 г., 10:24 ч.

Втори шанс 

  Поезия » Любовна
765 0 4
Спри се!
Не!
Почакай, обърни се!
За последно погледни очите -
                           океана от мечтите.
Докосни косите -
                           юздите на тъгите.
Погали плътта -
                           в нея сърцето носител е на любовта.

Сега върви!
Вече можеш ти да ме забравиш.

След време ще ме срещнеш на хълма с изсъхнали цветя.
Там ще видиш пак очите,
                           но пропаст те са от мечтите.
Ще докоснеш пак косите,
                           но изсъхнали поля са те сега.
Плътта на прах е вече,
                           а сърцето с надежда тупти за любовта ти още.

Кажи сега - ще тръгнеш ли отново ти?!
Ще ме забравиш ли - поне ми прошепни?!

© Самотна Душа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??