21.02.2023 г., 9:36 ч.

Вторник 

  Поезия » Свободен стих
167 0 0

Вторник - поредно земетресение,
някой някъде изпитва душевно сътресение.

 

Вторник - пропукана от трус земя, 
някой някъде се пита: "Как да се спася?!".

 

Вторник - болна панацея,
някой някъде желае да се застреля.

 

Вторник - слънцето сънливо изгрява,
някой някъде на нещо се надява.

 

Вторник - ръждясал пирон,
някой някъде се чувства като клоун.

 

Вторник - усещане за безтегловност,
някой някъде копнее за духовност.

 

Вторник - умърлушена молитва,
някой някъде пази своята реликва.

 

Вторник - уж пореден ден, 
а някой някъде чувства ли се като мен?

© Симона Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??