7.08.2013 г., 13:47 ч.  

Вулкан 

  Поезия » Любовна
565 0 5

Ти си рай, ти си ад!

Бълваш пепел, сипеш лава!

Зарад теб съм вечно млад

и изгарям, и се давя!

 

С мъст, голяма, лягам

всяка вечер аз!

На езика пепел слагам

и политам със Пегас!

 

Загасих те аз... готово...!

Нещо... май не става -

Ти превръщаш пак отново

пепелта в жарава!

 

 

Пегас - митичен крилат кон, който като тропне с копито, блика вода.

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??