10.08.2013 г., 13:01 ч.  

Вулкани от страсти 

  Поезия » Любовна
469 0 0

Вулкани от страсти



Ах!.. Как изгарям от Любов!
Вулкани залюляват се от страсти!
И мисли, чувства и тела в едно -
поемат Вихри бурни, Сласти!

Изригват жарки облаци от дим!
Свистят огньове! Парят страсти!
И в Миг един така неудържим
изливат се в Реки прекрасни!

А след Природната Стихия
остава Парещ дъх и Аромат
на Любовта, нестихваща магия
в Живота - вечен Кръговрат.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??