19.08.2007 г., 12:45 ч.

ВЯРА В ПОЕЗИЯТА 

  Поезия
467 0 3
Не искам да следвам утъпкан път,
не вярвам на сълзи, които се повтарят!
А вярвам в приказния, в тайнствения свят
и в главното - в поезията, в тоз живот!

Някой ще каже - това е химера, абсурд, мит.
Отвори си очите - ще си богат в този миг!
В душата ти ще има златни планини,
от които ще извират златни бъднини!

Щастието ваше и мое не чака времето,
срещу ветровете, отваря си сърцето!
От миглите си съня оттърсва
и във въртопа на очите си потъва!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??