Напълни си с вяра сърцето,
побеждавай злото всеки ден,
заслужи закрила от небето
и тъй ще бъдеш ти спасен!
Вярата ми дава сила,
прави ме тя устойчив,
душа без нея е безкрила,
денят без нея - тежък, сив!
С вяра много да се постигне може,
просто трябва да си силен, издържлив!
Животът без нея е мъчен, тревожен,
бори се ти докрай - и ще си щастлив!
© Георги Всички права запазени