Aug 6, 2023, 10:09 AM

Вярата 2 

  Poetry » Other
269 1 1

Напълни си с вяра сърцето,

побеждавай злото всеки ден,

заслужи закрила от небето

и тъй ще бъдеш ти спасен!

 

Вярата ми дава сила,

прави ме тя устойчив,

душа без нея е безкрила,

денят без нея - тежък, сив!

 

С вяра много да се постигне може,

просто трябва да си силен, издържлив!

Животът без нея е мъчен, тревожен,

бори се ти докрай - и ще си щастлив!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??