10.06.2005 г., 23:55 ч.

Вярвах ти 

  Поезия
1033 0 1
Появи се случайно в моите дни.
Първо се вгледах в твоите очи.
Без покана сърцето ми превзе.
Бях наивна като малко дете.

Вярвах във всичко,в тебе дори.
Хванах се лесно на твойте лъжи,
но аз те обичам,даже и днес,
макар да погубвам своята чест.

Още се питам с какво ме плени.
Защо си още в мойте мечти.
Питам се,но отговор няма.
Твоя е мойта обич голяма.

© Стела Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хубаво е но според мен в првият стих е по добре като мъничко дете да бъде не зная според мен по има ритъм така иначе е мн хубаво
Предложения
: ??:??