Аз вярвам в тази любов,
започнала по първи петли,
на разсъмване.
Имала всичко в този живот,
даже и от други, още преди
първо вдишване.
Аз вярвам в тази любов,
от пеперуди орисана
по пладне.
Чух техния благослов
и тихо, нежно наричане
да пламне.
Аз вярвам в тази любов,
в песни на щурчета
възпята.
Тя е точно нашта Любов -
Святата!
Аз вярвам в тази любов,
дето дори и на стъмване
се разгаря.
Аз вярвам в нашата Любов
и няма да ми омръзне да
го повтарям.
© Людмила Данова Всички права запазени