10.07.2007 г., 11:25 ч.

Вярваме си... религиозно 

  Поезия
618 0 5
Вярваме си.
Сигурни, че заедно можем
да бъдем дъга.
(Аз съм Слънцето,
а ти - Дъжда)
Вярваме си.
Ще се срещнем
сред червената зора.
(Ти си Денят,
а аз - Нощта)
Вярваме си.
Ние сме нова религия.
(А всъщност стара
като самия живот)
Повярвахме си.
Повярвахме в нея.
Нарекохме я "Любов"...

© Стаси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??