28.07.2007 г., 3:46 ч.

Вятър :) 

  Поезия
433 0 2
 

Вятърът играе си с косите ни.

Подслушва той дните ни.

Бърза, бяга и фучи.

Се ядосан е -личи.


Вятарът ходи, броди из гората,

но също и из сърцата.


Любопитен е за всяка клюка,

гледа да не изпусне и тука.


Ако някой нещо му потрябва

и чуди се отгде да разбере.

Сигурно вятърът ще знае,

но едва ли ще се издаде.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??