18.07.2021 г., 20:03 ч.

Вятър 

  Поезия » Любовна
368 0 0

Какво мога да очаквам?

От теб...

 

Този, който 

извърна мълчалив

поглед

от мен...

 

Ръката, която пусна

моята.

 

Все още мога

да видя.

 

Отдалечаващият се

ти.

 

Не си заслужава

шепнеше

ми сърцето.

 

Загуба е, когато

са те обичали.

 

 

Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva) 

 

Вдъхновено от песента: "Ref:rain" на Aimer — https://youtu.be/KJ_mgsbMIA8

© Камелия Илиева Всички права запазени

Произведението е включено в:
  901 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??