Jul 18, 2021, 8:03 PM

Вятър 

  Poetry » Love
377 0 0

Какво мога да очаквам?

От теб...

 

Този, който 

извърна мълчалив

поглед

от мен...

 

Ръката, която пусна

моята.

 

Все още мога

да видя.

 

Отдалечаващият се

ти.

 

Не си заслужава

шепнеше

ми сърцето.

 

Загуба е, когато

са те обичали.

 

 

Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva) 

 

Вдъхновено от песента: "Ref:rain" на Aimer — https://youtu.be/KJ_mgsbMIA8

© Камелия Илиева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  915 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??