14.03.2007 г., 10:29 ч.

Вятър (или едно момче) 

  Поезия
624 0 1
Усещам го където и да отида,
чувствам го навсякъде по мен,
не мога да го видя,
но знам, че е тук, до мен.

Мразя присъствието му,
обожавам допира невидим,
ненавиждам отношението му,
радвам се на подкрепата.

Вървя към него, той минава през мен,
бягам, а той ме настига,
крия се, но ме намира,
прегръщам го, а той изчезва.

Чрез него аз успявам,
чрез мен той живей,
съсипана съм, щом не е до мен,
изчезва, щом не е край мен.

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??