31.07.2007 г., 10:29 ч.

Вятърна любов 

  Поезия
568 0 8
Тя е там, в пазвата на вятъра,
сгушена в усмивката на изгрева
долита, звън на пеещи щурчета
във тревата,  ехо цветно в тишината.
Тя е там, зад мислите притихнала.
Серенада нежна, за душата хляба,
от извор на надежди окрилена, пие
и танцува на сърцето с вихъра.
Тя пристига неусетно, ненадейно,
заръмява от желание, потропвайки,
отвори й, за да влезе тихичко,
с буйните искри на огъня, пламтейки.
Тя е там, в пазвата на вятъра,
дишаща и огнена, във жар гори.
Остани в прегръдката и алена,
вятърна Любов да ти шепти...


© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??