5.10.2007 г., 0:13 ч.

ВЯТЪРНА ЛЮБОВ 

  Поезия
545 0 4

Любов по-дива от вятъра
издига и днес крилата ми.
Любов – красива вълшебница
смело хваща ръката ми.

Любов – по нишка в сърцето,
любов жадувам неистово.
Със вяра втъкана в небето,
в зари ефирни разискрила
прекрасно, светло очарование.
Ти мойте мисли люлееш,
смълчана в нежно признание,
но можеш и чудно да пееш:

Любов по-дива от вятъра,
любов преследва сърцето.
Крила могъщи намята ми
и вяра търси в небето.


© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??