11.04.2009 г., 13:33 ч.

Вятърно 

  Поезия » Любовна
598 0 4

 

Приличаща на вятъра по нещо -

пристигам с утрото наужким.

Желанията бързо ги усещам

и като фея призори ги сбъдвам.

Дишаш ме, а мен ме няма,

в коси събрала твоите мечти.

Виждаш ме в съня си пред разсъмване.

С очи рисувам твойте дни...

Желанията сбъдна ли - се връщам.

Усмихвам тихо твойте звезди.

И само ти усещаш, че ме няма,

макар да ме целуна призори.

 

 

 

© Вени Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??