22.09.2008 г., 8:51 ч.

Вятърно момиче 

  Поезия
569 0 3

 

Сънувах, че съм вятърно момиче,

което сутрин тича с вълните,

пее заедно с малко птиче

и вечер свети със звездите.

 

Сънувах, че съм вятърно момиче

и сутрин с ласка всяко цвете будех

боса по росата тичах

и капки дъжд в шепите си аз събирах.

 

Сънувах, че съм вятърно момиче,

слънцето посрещащо със смях,

цветя с усмивки във венец редях

и при буйната река стоях.

 

Сънувах, че съм вятърно момиче,

което къпе се с момини сълзи,

приличах на бяло кокиче

и душата ми свободна лети.

© Ида Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??