Плаж. Море. Вълни.
Небе. Синьо в синьо.
Тук съм. А къде си ти,
моята бамбина?...
Скали над пясъка.
Хладилна чанта.
В сърцето пламъка
на Любовта!
Вятър. Бриз.
И липса, че те няма,
а вятърът, немирникът-артист,
говори ми "Спокойно и без драма!
Та тя те чака и за теб мечтае!
Потърпи, ще ви събера аз..."
Облак образът ти във небето ми чертае,
а аз очаквам този миг на срещата - екстаз...
12.08.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени