31.07.2008 г., 21:17 ч.

Вятърът в мен 

  Поезия » Любовна
633 0 15

Вятърът в мен разпали огньове,

струните на душата изпълни с мечти.

Разпръснах искри над нежни простори,

в танц полетях като малко дете.

Откраднах си цвете от полята зелени,

косите закичих с най-възторжния вик

и лудо затичах по широки пътеки,

с бурната обич на южен зефир.

При тебе да стигна сребърно-бяла,

в нощ натежала от звезден прашец.

Да се срещнем в новото лунно начало

със сърца, изпълнени с любов и копнеж.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??