3.10.2015 г., 21:18 ч.

Въжделения 

  Поезия » Философска
309 0 0

Бракосъчетай

 

Любов и Мир, о, БÒЖЕ!

 

За да ѝма РАЙ!

 

 

 

За да ѝма РАЙ... ,

 

Любов и Мир, о, БÒЖЕ,

 

бракосъчетай!

© Стоян Минев Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??