Oct 3, 2015, 9:18 PM

Въжделения 

  Poetry » Phylosophy
296 0 0

Бракосъчетай

 

Любов и Мир, о, БÒЖЕ!

 

За да ѝма РАЙ!

 

 

 

За да ѝма РАЙ... ,

 

Любов и Мир, о, БÒЖЕ,

 

бракосъчетай!

© Стоян Минев All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??