30.05.2023 г., 11:16 ч.

Вълчица 

  Поезия » Любовна
188 0 2

вълчица жестока вълчето си ближе
и носи му кокал разкъсан на части
в заслона живеят и дните се нижат
там слънце не грее 
студът е ужасен

 

те вечер се гушат вълчето заспива
а майката слуша навън шумовете
тя пази го с нокти и зъби забива
без милост дълбоко 
направо в сърцeто

 

вълчица жестока вълчето си ближе
и носи му кокал разкъсан на части
и думите други са просто излишни
да любиш е трудно 
а после е ясно
 

© Кирил Влахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??