29.04.2017 г., 22:02 ч.

Вълчица 

  Поезия » Любовна
1088 0 5

Вълчица

 

Като вълчица

ще ти бъда вярна

и в тъмнината

аз ще те открия.

Аз тихичко

ще бродя из гората,

неспирно ще повтарям

твоето име.

Когато срещна те,

ще те позная,

но не с очите,

всъщност със сърцето.

И приказката

ще завършим заедно,

двама, с тебе

под небето.

Когато се превърне

в реалност,

вълкът ще пази

своята вълчица.

Единствена ще е,

защото знае 

силата, с която

тя обича.

 

© Силвия Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??