31.08.2004 г., 16:05 ч.

Вълната на морето 

  Поезия
1385 0 1
Вълните се сливаха с крайбрежните води
по силни от морските прибои
една вълна сред тях бе ти
потънала в морските окови.

Вятърът играеше с моите коси,
и пееше тиха, нежна песен,
че нейде там сега си ти,
студена като късна есен.

Напусна ти живота млада,
загуби се в морските дълбини,
но споменът за теб ще бъде вечен
тлеещ в моите очи.

© Роси Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??