13.11.2007 г., 9:44 ч.

Вълшебен сън 

  Поезия
762 0 7
 В тази нощ омайна, дивна,
 след разходка из гората,
 един човек ми се присъни,
 как лежеше на тревата.

 Над него висината -
 с трепкащи безброй звезди,
 и иззад облак се Луната,
 снежнобяла, появи.

 Срещу него - водопад от песни,
 пяни от хубава жена,
 водопад от стихове чудесни,
 стихове за любовта.

 И до него тя приседна -
 намериха се техните сърца.
 А той с обич я погледна,
 целуна я, откриха любовта.

 Знаеш ли, сънувах мен и теб,
 ти лежеше на тревата,
 песни пя ти моето сърце,
 след разходка из гората.

© Нина Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??