От толкова много години...
вървя по света, усмихната
нежна и бяла в сърцето
съм скрила любов и тъга
и копнеж за приказка вълшебна!
Докосвам с нежност мечтите си
и дните изпълвам с надежда -
и разлиствам с трепет вълшебните
страници от книгата на живота.
Вълшебен цвят от тях се рони
и надежда, вяра и любов
изпълват сетивата ми...
И нека сега в звездната нощ
луната загадъчно да свети...
И към нови и смели мечти -
надеждата за ръка да ме води!
А, аз сред звездни водопади вървя!
И песента ми тъй - кристално звучи!
И благодаря на вселената за всяка
скъпо цена и вълшебна минута...
и за без цените житейски уроци!
© Катя Всички права запазени