Чрез мен в дома ни ти влезе,
чрез "Bamboo" си постоянно между нас,
с теб нова енергия в семейството ни навлезе
и по-светло стана у нас.
Колко е хубаво, че те има,
душата ми трепти,
стопи се дългата и зима
и тя свободно лети.
Ти, вълшебнице моя, мила,
живота ми промени
и със своята магическа сила
нов живот ми даде ти!
© Анна Попова Всички права запазени
Поздрав!