25.02.2012 г., 1:42 ч.

Вълшебно огледало 

  Поезия » Хумористична
497 0 2

              ВЪЛШЕБНО ОГЛЕДАЛО

 

Огледалце, огледалце, я кажи

бръчките защо не ми прикри,

нали похарчих куп пари 

за  LOREAL, AVENE I VIСHI.

Но за голяма твоя изненада,
душата ми е още млада,
бленува сбъднати мечти...

Е,  почти като на двадесет и три.

И поредната година в календара

отмята с мъничко печал,

не ù се иска да е стара,

макар в косите с кичур бял.

Огледалце, огледалце, замълчи,

дори красива, всяка възраст си личи,
но една е истината в кръговрата,

човекът е такъв, какъвто смята. 

 

 

 

 

 

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??