Там някъде в далечния безкрай -
вълшебствата се случват...
и запленена от тази звездна красота
душата ми се пълни радостна позлата.
Вълшебно е!И тъй красиво и радостна
и тъй щастлива си кътам звездни чудеса!
А земният ми път е тъй трънлив
и лута се душата без посока...
реалността е плашеща до болка
ако можех бих я променила...!
Бих ви дарила звездна любов
от самото сърце на вселената...
Но бурята в душата ми не стихва
и се разкъсвам между два
противоположни полюса...
Къде е доброто?Защо ни забрави...!
Защо се лутам сред злоба и предателства!
Едва поемам дъх да оцелея...
Дори заскрежих душата си -
обвита е от ледена дантела...
Сега живея за мига когато имам време
и там в тишината сред космическата
красота събирам сили за да се изправя!
Звездни галактики и воал от звезди...
Ето ме танцувам волно с вятъра -
така и ледът ще се стопи - отронена сълза
поела въздишката на времето...!
И ето точно в този миг - любовта ми е земна
и чиста и искрена и с пълни шепи -
ще дам и на вас за да се докоснем
заедно до един вълшебен свят!
За да стигнем до извора на мъдростта,
добротата, любовта и надеждата...!
Защото тука сме земни приятели -
поели в крехките си ръце - миг от вечност!
Преди да се изгубим във времето,
нека заедно да оставим следа
и път към звездите където
вълшебствата се случват...!
© Катя Всички права запазени