13.06.2007 г., 17:10 ч.

Вълшебство 

  Поезия
665 0 5

  Вълшебен ден. Вълшебна нощ.
  Съдбата щедро ме погледна.
  Вълшебник благ със глас на кадифе,
  тихичко до мен приседна.
  С вълшебна пръчица докосна
  раненото ми от любов сърце.
  После нежно ме прегърна
  като мъничко дете.
  Среброкоса моя, фея, синеока,
  с лунни петънца по чипото носле,
  тук съм вече, мила моя.
  Събуди се. И добре дошла.

  

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??