Ако някой нежно те целуне
и в косите ти вплете роса,
не трепвай – лъч е лунен –
изпратих го за теб в нощта.
Ако вятър тихо те погали
и побегне луд през твоите ръце,
не се обръщай! Не разбра ли?
Донесъл ти е моето сърце...
© Стефан Всички права запазени
Може би до тук, този най ми хареса