Feb 21, 2009, 12:45 PM  

Вълшебство 

  Poetry » Love
1057 1 3

Ако някой нежно те целуне
и в косите ти вплете роса,
не трепвай
лъч е лунен
изпратих го за теб в нощта.

Ако вятър тихо те погали
и побегне луд през твоите ръце,
не се обръщай! Не разбра ли?
Донесъл ти е моето сърце...

 

 

 

 

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??