15.02.2009 г., 12:51 ч.

Вълшебство 

  Поезия » Любовна
1271 0 17


Вълшебна е нощта, когато гали

с дъха си, образа ти, тъй познат

и бавно те обгръща с длани

и аромат на розов цвят.


Вълшебни са звездите всяка вечер,

когато те целуват вместо мен,

а ти за тях си толкова далечен,

както слънцето от моя ден.


Вълшебен си, когато се усмихваш,

когато плачеш с бисерни сълзи,

когато само с поглед ме убиваш

и пръскаш ярост, и щастлив си ти…


Вълшебна е и болката по тебе,

когато вятърът в нощта ми шепне,

че ти далече си, а не до мене,

обичано мое вълшебство!

© Исабел Мартинес Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??