Feb 15, 2009, 12:51 PM

Вълшебство 

  Poetry » Love
1270 0 17


Вълшебна е нощта, когато гали

с дъха си, образа ти, тъй познат

и бавно те обгръща с длани

и аромат на розов цвят.


Вълшебни са звездите всяка вечер,

когато те целуват вместо мен,

а ти за тях си толкова далечен,

както слънцето от моя ден.


Вълшебен си, когато се усмихваш,

когато плачеш с бисерни сълзи,

когато само с поглед ме убиваш

и пръскаш ярост, и щастлив си ти…


Вълшебна е и болката по тебе,

когато вятърът в нощта ми шепне,

че ти далече си, а не до мене,

обичано мое вълшебство!

© Исабел Мартинес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??