29.12.2010 г., 21:48 ч.

Вълшебството на любовта 

  Поезия » Любовна
1352 0 2

 




И стори ми се че и тази нощ си идвал
нека да е още нощ и тишина
а в утрото си се плъзнал с нежна мисъл
и си донесъл безкрайна светлина

 

И стори ми се че с ръцете си пак си ме милвал
завивал си ме грижовно с топлина
горещо е и знам че за мен си се грижил
и усещам аромата на свежи цветя

 

И стори ми се че и насън си ме целувал
безкрайни мигове са оживявали от красота
нежно мило и страстно си ме жадувал
докосвал си ме тръпнещо докато още спя

 

И стори ми се че да ме събуждаш нарочно не си искал
и тихичко си пристъпвал към мен в нощта
обкичвал си съня ми и там си се усмихвал 
и настанявал си вълшебството на любовта

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??