26.11.2008 г., 11:24 ч.

Въображение 

  Поезия » Любовна
717 0 12
От този ден аз си имам -
нова мелодия.
И трябва бързо да свикна -
нова хармония.
И здрач утринен тихо
да изпреварвам.
Преди още с мъглата си
да ме погълне.
Като снимка от стената
с вечната си рамка.
Заразлиствам се от изгрев,
слушам тишината
в беззащитна изненада гола,
с трепетна наслада.
Създавам моето мечтание,
повторно зазвучавам
в по-друга топла белота,
по-мамеща и скъпа.
От този ден те имам,
макар щрихован и нахвърлян...
  
                                  Поздрав:
http://bg.dada.net/video/5394672/sho/

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??