Nov 26, 2008, 11:24 AM

Въображение 

  Poetry » Love
719 0 12
От този ден аз си имам -
нова мелодия.
И трябва бързо да свикна -
нова хармония.
И здрач утринен тихо
да изпреварвам.
Преди още с мъглата си
да ме погълне.
Като снимка от стената
с вечната си рамка.
Заразлиствам се от изгрев,
слушам тишината
в беззащитна изненада гола,
с трепетна наслада.
Създавам моето мечтание,
повторно зазвучавам
в по-друга топла белота,
по-мамеща и скъпа.
От този ден те имам,
макар щрихован и нахвърлян...
  
                                  Поздрав:
http://bg.dada.net/video/5394672/sho/

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??