22.10.2007 г., 20:52 ч.

Въображение на сянката 

  Поезия
371 0 2
ВЪОБРАЖЕНИЕ НА СЯНКАТА

Нощта поръча чаша дъжд за мойте устни,
листа и вятър за една фантазия,
юзда от кон, нанякъде препуснал.
Избягал от човешката омраза.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??