15.10.2016 г., 10:51 ч.

Въпреки нея 

  Поезия » Любовна, Друга
343 1 0

Защо ми дремеше?

Да бях лошо момче,

което играе игрички!

 

Но аз исках теб и бях откровен.

 

Знам, ще намериш някой по-добър от мен

и аз ще намеря някоя по-добра от теб.

 

Но аз исках теб, въпреки нея.

 

Някоя по-чаровничка

и още по-интересна;

Даже по-женствена.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??