Oct 15, 2016, 10:51 AM

Въпреки нея 

  Poetry » Love, Other
356 1 0

Защо ми дремеше?

Да бях лошо момче,

което играе игрички!

 

Но аз исках теб и бях откровен.

 

Знам, ще намериш някой по-добър от мен

и аз ще намеря някоя по-добра от теб.

 

Но аз исках теб, въпреки нея.

 

Някоя по-чаровничка

и още по-интересна;

Даже по-женствена.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??