26.10.2022 г., 10:12 ч.

Въпроси 

  Поезия » Философска
167 0 1

 

Дали съм имала срещи,
от онези, незабравимите?
И търсила ли съм любов със свещи,
в борбата стигали ли са ми силите?

 

Дали съм имала раздели?
И болка, която да тежи?
Имах приятелства до време
и копнеж по стари дни.

 

Живяла ли съм в изобилие?
И изпускала ли съм щастие през пръсти?
Или задържала съм всичко с усилие,
приятелства, любови, връзки...?

 

Не зная и не искам да разбирам.
Животът няма време за въпроси.
По неотъпкани пътека без да спирам
ще вървя уверена и боса...

© Ваня Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??