26.02.2008 г., 20:07 ч.

Въпроси 

  Поезия » Философска
869 0 15

В пясъчника ли зарови детството

и погреба старостта под тежка плоча?

Колко ценно е наследството,

ако клетвата не мога да положа?

 

Как се пенсионира младостта,

и как проплаква нов живот?

Как се бориш със страстта,

ако се будиш от студена пот?

 

Колко притчи не изслуша

и колко пъти се кълнеше?

Като риба във море от суша,

ти за кой спасител се държеше?

 

 

 

 

 

 

 

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??